top of page

PROJECTEN

bouwen , verbouwen & interieurontwerp 

Ir. architect Stijn Wille is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van gezonde gebouwen, waaronder particuliere nieuwbouw en verbouwingen, meergezinswoningen, .. maar eveneens projecten in de medische wereld (dokterspraktijken, apotheken,…), retailprojecten (Delhaize, Brantano,…) en schoolgebouwen. 

          COMFORT - LICHT - NATUUR - WATER - LUCHT - GELUID - ZICHT - TEMPERATUUR - VEILIGHEID - BIOPHILIC DESIGN - BIM 

GEZOND BOUWEN? 

We spenderen met z’n allen maar liefst 90% van onze tijd in een binnenomgeving. Het is dan ook niet te verwonderen dat gebouwen onze gewoontes bepalen, ons bioritme beïnvloeden en ons gezonde of ongezonde keuzes doen maken. Op die manier heeft onze omgeving een grote invloed op onze gezondheid en ons welzijn.

Wij vinden het cruciaal om de mensen die onze gebouwen gebruiken, centraal te plaatsen bij alle ontwerp- en bouwbeslissingen. Gezonde mensen zijn gelukkiger, zijn aandachtiger in de klas, zijn minder ziek én presteren beter op het werk. Door het hanteren van de ‘WELL building standard’, een internationale bouwstandaard voor gezonde gebouwen, creëren we meer waarde voor uw vastgoed, reduceren we uw personeelskosten én dragen we zorg voor uw gezondheid en welzijn.

Dit kan leiden tot minder absenteïsme, minder stress en vermoeidheid, een toename in het personeelsbehoud, betere schoolprestaties, betere verkoopcijfers,.. 

 

De insteek om steeds te streven naar gezonde gebouwen is zichtbaar in elk project: licht - ruimte - binnentrekken van de buitenomgeving - aandacht voor oververhitting - .. zorgen voor doordachte ruimtelijke ingrepen en vertaalt zich in moderne gezonde architectuur. 


Bij elk project zorgen we er telkens opnieuw voor dat deze puzzel mooi in elkaar past.

Op de hoogte blijven van onze nieuwe projecten?  Volg ons op instagram! 

bottom of page